14.12.12

Little Blue Box

Yeni yasima daha on gun var ama ben bugun en surpriz, en beklenmedik ve en tatli 'erken dogum gunu hediyesini' aldim! Beni en iyi taniyan ve nasil mutlu edecegini bilen kisi kucuk mavi kutuyla gelince sevincten resmen zipladim :) Idolum Audrey Hepburn ve en sevdigim filmi Breakfast at Tiffany's olmasindan dolayi Tiffany&Co markasina olan sempatim buyuktur. Aksesuarlarina bayilmamin yani sira, odamin bir duvarinin "tiffany mavisi" oldugunu soyleyebilirim! Hatta Milano'da yasarken; yeni yil ve sevgililer gunu gibi ozel zamanlarda gidip oradan hediye alanlari izlemek gibi bir keyfim vardi :) Durum boyle olunca bu yilki dogum gunu hediyem o kadar guzel geldi ki anlatamam. Gecen sene yaptigim bu post mesaji cok net veriyormus aslinda ama caktirmayin ;) Bilezigime eklenen ilk charmi paylasmak benim icin buyuk keyif cunku kutunun icinden en cok istedigim cikti! Minyatur bir Tiffany's torbasi. Baktikca beni gulumsetiyor, sizce de cok tatli degil mi? Umarim bana sans getirir ;) Mutlu hafta sonlari!

13.12.12

Şimşek

Giyinirken nelere dikkat edersiniz? Vücudunuza uygun giyinmeye? Parçaların ya da renklerin uyumuna? Ya da tamamen o anki trendlere uygun olmasına, modaya?! Bunların hepsine bende dikkat ederim fakat biraz daha önemsediğim bir şey varsa o da canımın ne istediğidir:) Ben o kıyafeti o an giymek istiyorsam,nereye gideceğimin önemi olmaz. Benim içimden o parçayı kombinlemek geliyorsa, yakışıp yakışmadığı ufacık bir detaydır. Moda kuralları açısından çok doğru bir tarz olmamasına rağmen, insanların yorumlarından çok kendi zevklerimi önemsediğim için kendimi böyle huzurlu hissediyorum. Malum şu sıralar herkes moda eleştirmeni, herkes bilir kişi.. "Şu sana olur","Bu bununla olmaz"lar havada uçuşuyor.. Bazen her şeyi fazla ciddiye alıyoruz, giyinmeyi de öyle..  Benim naçizane tavsiyem hiçbir zaman başkalarının düşüncelerini kendi fikirlerinizden fazla önemsemeyin. Ve şunu unutmayın: içinde kendinizi rahat ve şık hissettiğiniz her kıyafet size göredir ;)
PDSC09438

5.12.12

OVERDOSE

Her seyin fazlasi 'fazla' midir? Su siralar heryer biraz fazla civili! Bende biraz abartmak istedim. Bilincli bir sekilde hem ayakkabim hem ceketim hem cantam hem gomlegim zimbali! Olum raporuma 'stud overdose' yazabilirsiniz.
DSC09153